Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Hitlerin salamurha­yritys

Vuoden 1944 heinäkuussa Hitler ei aavista, että hänen selkänsä takana vehkeillään. Claus von Stauffenbergin on määrä kuljettaa Sudenpesään kaksi pommia ja räjäyttää ne Hitlerin, Himmlerin sekä Göringin läheisyydessä, jotta natsihallinnolla ei olisi enää johtajia.

Legendaarista salamurhayritystä on kutsuttu myös nimellä operaatio Valkyyria, ja se on ainutlaatuinen vallankaappausyritys natsihallinnon historiassa, vaikka Hitleriin kohdistuikin yhteensä 40 murhayritystä.

Istahda aitiopaikalle seuraamaan toisen maailmansodan kiinnostavimpia hetkiä ja koe, kuinka silminnäkijöiden kertomukset elävöittävät piinaavan jännittäviä tapahtumia.


Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Askola, Hanko-Hangö, Ingå-Inkoo, Lapinjärvi-Lappträsk, Loviisa-Lovisa, Myrskylä-Mörskom, Pornainen-Borgnäs, Porvoo-Borgå, Pukkila, Raseborg-Raasepori, Sipoo-Sibbo, Siuntio-Sjundeå
Helle-kirjastot.

Kirkkonummi-Kyrkslätt
Kirkkonummi.

Iisalmi-Idensalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Rautalampi, Rautavaara, Sonkajärvi, Tervo, Vesanto, Vieremä
Rutakko-kirjastot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Natsien rikokset

Historia, Maailman

Kolmas valtakunta

Hitlerin elämä ja kuolema

Historia, Maailman

Hitlerin elämä ja kuolema

Historia, Maailman

Nerokkaimmat sotapäälliköt

Historia, Maailman