Hili & Ola ja Operaatio Aavejahti

Hilin ja Olan vanhemmat lähtevät taas avaruuteen, ja lapset jäävät kaksin kotiin, mutta onneksi neiti Än asuu ihan seinän takana. Hili keskittyy opettamaan koirallensa Hekalle agilityä ja Ola puolestaan harrastaa neiti Ännän kanssa tiedekerhoa. Hili huomaa, että naapuriin on muuttanut uusi perhe, ujo Angela-tyttö ja tämän ylivarovainen äiti Zelda. Tulisiko Angelasta Hilille uusi ystävä? Mutta pian myös toiselle puolelle muuttaa uusi tyyppi: koulun ilkein poika Pentti, joka tietenkin ottaa Hilin ja Angelan silmätikuikseen. Sitten lähistöllä olevasta autiotalosta alkaa kuulua omituisia ääniä, ja totta kai Heka loikkaa eräänä päivänä pihalta jäniksen perään, pelottavaa taloa kohti...

Sympaattisen Hili & Ola -sarjan kolmannessa osassa etsitään oman rohkeuden rajoja ja mietitään, voiko kiusaajaakin oppia ymmärtämään. Kirjailija Annika Eräpuro osaa kuvata lapsen maailmaa harvinaislaatuisen herkästi - heittäytyen, innostuen ja ymmärtäen.

Annika Eräpuro on Vääksyssä asuva kirjailija, suomentaja ja sanataideohjaaja. Hänen kirjansa ovat olleet ehdolla mm. Finlandia Junior- ja Lukuvarkaus-palkinnoille.

Karisto 1. painos

Järvenpää-Träskända, Kerava-Kervo, Mäntsälä, Tuusula-Tusby