Haukivuoren Houdini: Aimo Leikkaan elämä ja kuolema

Kulttimaineen kova hinta Aimo Leikas eli kuin 60-70-luvun Duudsonit. Hän hirttäytyi koivuun Hymy-lehden pyynnöstä, toimi itseoppineena hypnotisoijana ja kehitti oman giljotiinin. Silti yleisö vaati yhä hurjempia temppuja. True crime -henkinen teos etenee hillittömin kääntein kohti kohtalokasta venäläistä rulettia ja epämääräisissä olosuhteissa tapahtunutta kuolemaa. Lähipiiriin haastattelut ja lehtijutut tarjoavat johtolankoja sille, mitä tapahtui ja miksi.

Otava 1. painos

Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda
Helmet-kirjastot.

Akaa, Hämeenkyrö-Tavastkyro, Ikaalinen-Ikalis, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala-Birkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere-Tammerfors, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat-Virdois, Ylöjärvi
Piki-kirjastot.

Venäläinen ruletti

Isikoff, Michael; Corn, David

Venäläinen ruletti

Isikoff, Michael; Corn, David

Epäilys

Frennstedt, Tina; Stenman, Petri; Parikka, Tuomo

Sirkus synkkä

Haavisto, Maija ( et al.)

Haukivuoren Houdini

Nikkinen, Are