813: Arsène Lupinin seikkailuja

Rikas timanttikuningas Rudolf Kesselbach on muuttanut asumaan hienoon Palace-hotelliin Pariisissa. Pian Kesselbach kuitenkin huomaa, että hotellissa tapahtuu kummia: milloin hänen kävelykeppinsä on vaihtanut paikkaa, milloin hänen papereitaan on siirrelty. Eikä kulu aikaakaan, kun Kesselbach löydetään hotellista murhattuna - mutta miten mestarivaras Arsene Lupin liittyy Kesselbachin tapaukseen? Voiko hän auttaa selvittämään Kesselbachin murhan?

Saga Egmont 1. painos

Imatra, Lappeenranta-Villmanstrand, Lemi, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Heili-kirjastot.

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä