222 tapaa saada unen päästä kiinni

Kim Jonesin kirja on oiva apu ajoittaisista tai säännöllisistä nukahtamis- ja univaikeuksista kärsiville. Se tarjoaa peräti 222 tieteellisesti testattua menetelmää, jotka auttavat saamaan unen päästä kiinni ja nukkumaan hyvin. Unettomuuteen ja unen laatuun vaikuttavat mitä moninaisimmat seikat. Mm. mieliala, lämpötila, ruokavalio, hengitystekniikka, ulkoilu ja tietoinen ajatusten ohjailu ovat seikkoja, joihin kirja antaa selkeitä ja helposti noudatettavia ohjeita. Joskus unen houkutteluun käytettävät konstit voivat olla hyvin yksinkertaisia. Kirjan ohjeista ja vinkeistä jokainen löytää juuri itselleen sopivimman keinon karkottaa unettomuus. Kim Jones on terveyteen ja hyvinvointiin erikoistunut freelance-toimittaja, joka kirjoittaa useisiin lehtiin, mm. Daily Mirror, the Sunday Express Magazine, Woman's Weekly ja Woman and Home. Kim Jones asuu Cardiffissa, Walesissa.

Minerva Kustannus 1. painos

Korsnäs, Kristinestad-Kristiinankaupunki, Kronoby-Kruunupyy, Larsmo-Luoto, Malax-Maalahti, Korsholm-Mustasaari, Närpes-Närpiö, Pedersöre-Pedersören kunta, Jakobstad-Pietarsaari, Nykarleby-Uusikaarlepyy, Vorå-Vöyri
Fredrika-kirjastot.

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski