Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Tregellasin linnanherra (äänikirja)

Hänet oli luvattu jo lapsena Tregellasin Merrickille, mutta Lady Constance ei ollut halukas naimaan miestä, jonka hän muisti vain hemmoteltuna poikana. Toki pojasta oli kasvanut pöyhkeä aatelismies, mutta Constance pyrki tekemään itsestään niin ei viehättävän kuin mahdollista, jotta Merrick kieltäytyisi kihlauksesta. Mutta kun tämä arvoituksellinen, tumman komea mies ratsastaa linnan porteista sisään, Constance tajuaa ettei mies ole enää se poika, jona hän tämän muisti. Vaan enemmänkin mies, jota hän voisi rakastaa. . .

Menneisyyden salaisuuksien kummittelema Merrick ei olisi halunnut palata Tregellasiin - kunnes hän kohtasi tulevan morsiamensa. Kaunis ja eloisa Lady Constance edusti kaikkea sitä, mitä hän halusi vaimolta. Hän herätti intohimon - ja hänen sydämensä - tavalla johon ei ollut kyennyt yksikään nainen aiemmin. Mutta mitä tapahtuu, jos Constance saa tietää totuuden?

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Kaarina-S:t Karins, Kustavi-Gustavs, Laitila, Lieto-Lundo, Masku, Mynämäki, Naantali-Nådental, Nousiainen-Nousis, Paimio-Pemar, Pyhäranta, Raisio-Reso, Rusko, Salo, Sauvo-Sagu, Taivassalo-Tövsala, Turku-Åbo, Uusikaupunki-Nystad, Vehmaa
Vaski-kirjastot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Jos vain sanot me

Morgan, Sarah; Koskimies, Eeva

Muistojen puutarha

Goodnight, Linda; Koskimies, Eeva

Salainen ratsastaja

Dickson, Helen; Koskimies, Eeva; Lilja, Anna

Maa järisee Mythelioksella

O'Neil, Annie; Nieminen, Rami; Koskimies, Eeva; Haavisto, Helena

Talo meren rannalla

Morgan, Sarah; Koskimies, Eeva; Lilja, Anna