Transformers - Robots in Disguise - Optimus Primes prövningar (äänikirja)

Optimus Prime befinner sig i Primernas rike. Tillsammans med sin mentor Micronus tränar han på att slåss mot de onda decepticonerna för att vara redo att besegra dem i nästa stora strid. Men plötsligt verkar det som att någon annan lägger sig i Optimus träning! Någon som dessutom gillar att skoja med Bumblebee och hans vänner nere på jorden. Kommer de lyckas lista ut vad det är som händer innan den mystiska skojaren hunnit orsaka totalt kaos? Och hur lång tid kommer det egentligen ta innan Optimus är redo att återvända? HASBRO och dess logga, TRANSFORMERS ROBOTS IN DISGUISE och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2020 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad från HASBRO.

Saga Egmont 1. painos
SWE EISBN: 9788726510645

Järvenpää-Träskända, Kerava-Kervo, Mäntsälä, Tuusula-Tusby
Kirkes-kirjastot.