Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Tiikeripyton (äänikirja)

Naisiin menevä hypnologi Rummukainen, mafian ylikoulutettu juoksutyttö Ljudmila, uranvalinnassa erehtynyt gondolieeri Enrico, kuopiolainen kaunotar Riikka-Helena, Samarkandin tivolin entinen ilmakiväärinlataaja Juri, rakastunut neitokainen Pinja ja pietarilaisen mafian toimeenpanevan komitean jäsen ja operatiivisen osaston päällikkö I.I.Pavlov - siinä sattumat matopurkissa, jota rikostutkijat Asko Yli-Lantti ja Kalevi Kylkirauta joutuvat tonkimaan. Vaan mikä on joukon yhteinen nimittäjä?

Tuleeko selvää jälkeä, kun venäläisen ja italialaisen mafian epäpyhä allianssi ryhtyy toimiin Suomessa? Haittaako mitään, että kumppanusten kulttuurissa joustavuus on heikkoutta ja rehellisyys tyhmyyttä ja sopimuksia tehdään asioista, joista ei papereita kirjoitella?

Ja voiko Suomessa, juoppojen tylsimysten ja sivistymättömien kännykänkuluttajien rotankolossa, elää niin ihania naisia kuin venäläinen uskoo ja italialainen tietää? Vaikeimman kysymyksen edessä ovat kuitenkin ruumiita laskevat poliisit: miksei missään ole mitään järkeä?

Lind & Co AB 1. painos
FIN EISBN: 9789178613304

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda
Helmet-kirjastot.

Järvenpää-Träskända, Kerava-Kervo, Mäntsälä, Tuusula-Tusby
Kirkes-kirjastot.

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä
Lastu-kirjastot.

Eura, Eurajoki-Euraåminne, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki-Kumo, Merikarvia-Sastmola, Nakkila, Pomarkku-Påmark, Pori-Björneborg, Rauma-Raumo, Siikainen, Säkylä, Ulvila-Ulvsby
Satakirjastot.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Kevätuhri

Salo, Pekka; Hanttu, Petri

Tanskalaiset korot

Salo, Pekka

72h

Manner, Max

72h

Manner, Max

Tukikohta: Helsinki

Somppi, Tero