Susikoira Roi (äänikirja)

Tomi on 12-vuotias poika, joka kohtaa yhtenä tavallisena päivänä jotakin kamalaa - poikajengin pahoinpitelemän saksanpaimenkoiran. Tomi pelastaa koiran ja antaa sille nimeksi Roi. Pian käy kuitenkin ilmi, ettei Roi ole mikä tahansa koira - vai miksi muuten joku yrittäisi ajaa sen päälle autolla? Pian Tomi ja Roi ovat keskellä hurjaa tapahtumaketjua, johon liittyy naapurin kidnapattu pikkutyttö. "Susikoira Roi" aloittaa Jorma Kurvisen suositun Tomista ja Roista kertovan nuortenkirjasarjan, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla.

Imatra, Lappeenranta-Villmanstrand, Lemi, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Heili-kirjastot.

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski
Keski-kirjastot.