Susikoira Roi ja seikkailu saaristossa (äänikirja)

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa - ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan. Kun Tomi saa kutsun lähteä serkkujensa huvilalle saaristoon, hän aikoo tietysti ottaa Roin mukaan. Matkaan tulee yllättäen mutkia, kun serkut peruvat koko mökkireissun. Perumisesta huolimatta Tomi päättää lähteä huvilalle. Kaikki ei saarella kuitenkaan suju niin kuin Tomi oli odottanut. Joku käy öisin kolistelemassa talon ovea ja muitakin hämäriä asioita tapahtuu huvilan lähialueilla. Voiko joku haluta pahaa Tomille ja Roille? "Susikoira Roi ja seikkailu saaristossa" on Jorma Kurvisen jännittävä nuorisoromaani vuodelta 1977. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla.

Saga Egmont 1. painos

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski
Keski-kirjastot.

Järvenpää-Träskända, Kerava-Kervo, Mäntsälä, Tuusula-Tusby