Niki Lauda: Formulalegendan elämäkerta (äänikirja)

Niki Laudan ura on keskeinen osa F1-kisojen historiaa. Se alkoi 1970-luvulla James Huntin kanssa käydyistä kuuluisista kaksinkamppailuista ja päättyi 1984 saavutettuun kolmanteen maailmanmestaruuteen ja sen jälkeiseen toimintaan formulatallien johtoryhmissä. Lauda joutui onnettomuuteen Nürburgringin osakilpailussa 1.8.1976. Vakavista palo- ja hengitystievammoista huolimatta Lauda kuitenkin selvisi hengissä ja palasi takaisin radalle vain 42 päivää onnettomuutensa jälkeen. Formulalegenda Niki Laudan uskomattoman elämäntarinan kertoo hänet yli 40 vuotta tuntenut Maurice Hamilton. Teoksessa pääsevät ääneen myös Niki Laudan perheenjäsenet, ystävät, kilpakumppanit ja työtoverit, joiden kertomukset ja anekdootit valottavat elävästi erikoislaatuista ja vaikuttavaa persoonaa.

Enontekiö-Enontekis, Inari-Enare, Kittilä, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio-Torneå, Utsjoki, Ylitornio-Övertorneå
Lapin kirjasto.

Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti-Lahtis, Orimattila, Padasjoki, Sysmä
Lastu-kirjastot.