Hyppää pääsisältöön
Kaikki kirjastot

Mammas pojke (äänikirja)

Så länge allt löper som vanligt fungerar Carl utmärkt i vardagslunken. Han är en mönsterelev och en till synes god kamrat. När det sker ett övergrepp inom familjen störtar hela tillvaron. Carl gör allt för att få tillbaka ordningen i sitt liv men hamnar istället i en våldsspiral som drar med sig flera i hans omgivning.

Konflikterna utvecklas och polisinspektör Lindström anar att en upplösning närmar sig, men trots misstankar kan han inte se någon som är skyldig till alla brott som drabbat staden.

“Mammas pojke” är en nervkittlande berättelse om en ung man utan gränser. Desperation, mord, sjukdomar och kärlek till familjen skildras i denna rafflande lyssning.

Saatavana seuraavilla kirjasto­korteilla


Halsua, Kannus, Kaustinen-Kaustby, Kokkola-Karleby, Lestijärvi, Toholampi
Anders-kirjastot.

Kimitoön-Kemiönsaari, Pargas-Parainen
Blanka-kirjastot.

Korsnäs, Kristinestad-Kristiinankaupunki, Kronoby-Kruunupyy, Larsmo-Luoto, Malax-Maalahti, Korsholm-Mustasaari, Närpes-Närpiö, Pedersöre-Pedersören kunta, Jakobstad-Pietarsaari, Nykarleby-Uusikaarlepyy, Vorå-Vöyri
Fredrika-kirjastot.

Askola, Hanko-Hangö, Ingå-Inkoo, Lapinjärvi-Lappträsk, Loviisa-Lovisa, Myrskylä-Mörskom, Pornainen-Borgnäs, Porvoo-Borgå, Pukkila, Raseborg-Raasepori, Sipoo-Sibbo, Siuntio-Sjundeå
Helle-kirjastot.

Kirkkonummi-Kyrkslätt
Kirkkonummi.

Vaasa-Vasa
Vaasan kaupunginkirjasto.

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä

Lisa – ett liv

Wiklund, Lars

En shtetl I Stockholm

Hermele, Kenneth

Rosengädda nästa! : roman

Hamberg, Emma

Tillsammans : om familjelivets härlighet och svårighet

Rotkirch, Anna

Älskade barn

Audrain, Ashley