Luru Kiljunen ja hänen hömppänsä (äänikirja)

Lapset kasvavat aikuisiksi, ja näin on käynyt myös Kiljusen herrasväen perheessä. Mökö on päätynyt kihloihin serkkunsa Tarapaapan kanssa. Sormukset on hankittu, kirkko on varattu ja kaiken pitäisi olla kunnossa. Häistä tulee kuin tuleekin unohtumattomat - mutta sellaisella tavalla, joka saa morsiamen repimään hiukset päästään. Mökön veli Luru suostuu auttamaan veljeään, mutta yllättävin seurauksin. "Luru Kiljunen ja hänen Hömppänsä" on hulvaton tarinakokoelma Kiljusen perheen aikuisiksi kasvaneista lapsista, häistä sekä perheen uusimmasta tulokkaasta, Hömppä-nimisestä vauvasta.

Saga Egmont 1. painos

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski
Keski-kirjastot.

Järvenpää-Träskända, Kerava-Kervo, Mäntsälä, Tuusula-Tusby