Gossip Girl: Du och ingen annan (äänikirja)

Lugnet som har lagt sig över Manhattans exklusiva Upper East Side bryts plötsligt av att Blair, Serena och Nate alla kommer tillbaka till staden efter att ha varit isär under en längre tid. Blair har koncentrerat sig på att klättra på Yales sociala stege, Serena har blivit en känd och framgångsrik skådespelerska och Nate har återvänt från sin jorden-runt segelresa. Chuck och Dan återvänder också, och snart är alla tillbaka i det kanslomässiga kaos som präglade deras tonårstid. Ska Dan och Vanessa äntligen lyckas få sitt förhållande att funka, eller ska han våga följa sitt hjärta någon annanstans? Blair som har en ny pojkvän på Yale är återigen beredd att överge allt för Nate, som fortfarande inte kan välja mellan Blair och Serena. Har någon av dem en chans till ett lyckligt slut?

Saga Egmont 1. painos
SWE EISBN: 9788726427325