Elä ja anna loisten kuolla (äänikirja)

Rikoskomisario Juhani “Jussi” Kylmäkorpi on rauhallinen mietiskelijä, joka leimahtaa, jos hänen kärsivällisyyttään koetellaan. Entinen linnakundi Ari Hyvärinen löytyy heti vankilasta vapauduttuaan asunnostaan surmattuna - samasta asunnosta, jossa majailee punaisella Corvettella kaahaileva Jesse Kivimäki, mielestään osuvasti itsensä Jesus Stonehilliksi nimennyt ylimielinen nuorimies. Stonehill on sattumalta kaahaillut tiehensä murhan tapahduttua - mutta ovatko asiat sitä miltä näyttävät? Kylmäkorpi ryhtyy ratkomaan murhaa apunaan ikuinen poikamies konstaapeli Rantanen.

Lind & Co AB 1. painos

Imatra, Lappeenranta-Villmanstrand, Lemi, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari
Heili-kirjastot.

Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda