Tuure Boelius ja Tuija Lehtinen Lukuliike-tapahtumassa

Livestream-tallenne Lukuliike koulussa -tapahtumasta Kouvolan kaupungintalolta 4.4.2019. Tapahtumassa yläkoululaisia innostivat lukemaan tubettaja, laulaja ja näyttelijä Tuure Boelius sekä kirjailija Tuija Lehtinen. He kertoivat lukemisen merkityksestä omaan työhönsä ja elämäänsä sekä vastasivat oppilaiden kysymyksiin. Tilaisuuden avasi Kouvolan yhteiskoulun vararehtori, S2 ja äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Helena Raski. Juontajana toimi Lukuliike koulussa -hankkeen tuottaja Petra Forstén. Kirjastokaista oli paikalla suoralähettämässä tilaisuuden.

Lukuliike koulussa innostaa oppilaita lukemaan ympäri Suomen. Tavoitteena on, että lukuvuoden päättyessä Suomessa ei ole yhtään lukematonta lasta!

Lukuliike koulussa -kampanja
    Tietoa Kouvolan Lukuliike koulussa -tapahtumasta
    Kirjastokaista mukana Lukuliike koulussa -kampanjassa
    Kansallisen lukutaitofoorumin tulosten tiedote OKM:n sivuilla