Tapio Santala: License to Overthink – miten pelit otetaan vakavasti?

Livestream-tallenne, jossa Tapio Santala Akateemisista pelaajista pitää esityksen ”License to Overthink – miten pelit otetaan vakavasti?”. Esitys on osa ”Sisältö elämään – vinkkaus- ja mediakasvatuskoulutusta”, joka pidettiin Lahden kaupunginkirjaston Monitoimitilassa 28.8.2019.

Lahdessa ja Imatralla järjestettiin elokuussa 2019 vinkkaus- ja mediakasvatuskoulutukset, joissa oli tarjolla työkaluja ja vertaistukea erilaisten ryhmäkäyntien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Koulutuspäivässä mietittiin osallistavia menetelmiä ryhmänohjauksessa sekä jaettiin vinkkejä ohjaustilanteiden elävöittämiseen ja hallintaan. Koulutuksen järjesti Lahden kaupunginkirjasto, alueellinen kehittämistehtävä.

Video on tuotu Kirjastokaistalle Lahden AKE:n YouTube-kanavalta.

Lisätiedot:
    Akateemiset pelaajat
    Koulutuksen ilmoitus
    Lahden AKE: Kirjastoklubi, koulutusarkisto
    Lahden AKE:n YouTube-kanava

Videon tuotanto: Lahden kaupunginkirjasto, alueellinen kehittämistehtävä

pelaaminen pelit Tampereen yliopisto pelikasvatus pelikulttuuri Lahden AKE Sisältö elämään – vinkkaus- ja mediakasvatuskoulutus Santala Tapio tapahtumatuotanto Akateemiset pelaajat pelitutkimus

FIN