Susanna Rivinen: Lapin yliopiston Ikäihme-hanke

Livestream-tallenne, jossa nuorempi tutkija Susanna Rivinen Lapin yliopistosta pitää esityksen ”Lapin yliopiston Ikäihme-hanke”.

Lahden kaupunginkirjasto järjesti osana alueellista kehittämistehtävää Digihyvinvointia ja tietoyhteiskuntataitoja -koulutuksen 10.4.2019 Lahden pääkirjastossa. Koulutuspäivässä keskityttiin aikuisten ja ikäihmisten mediakasvatukseen ja kyseisen kohderyhmän tarpeisiin. Miten opastuksista tehdään innostavia ja osallistavia? Mihin suuntaan aikuisten mediakasvatusta kirjastossa tulisi kehittää? Näihin kysymyksiin haemme vastauksia aikuiskasvatuksen asiantuntijoilta, saamme ideoita toimintaan ja kuulemme myös kirjastojen tavoista järjestää digiopastuksia ja muita aikuisten mediakasvatuspalveluja.

Video on tuotu Kirjastokaistalle Lahden AKE:n YouTube-kanavalta.

Lisätiedot:
    Koulutuspäivän kaikki videot
    Koulutuksen ilmoitus
    Lahden AKE: Kirjastoklubi, koulutusarkisto
    Lahden AKE:n YouTube-kanava

Videon tuotanto: Lahden kaupunginkirjasto, alueellinen kehittämistehtävä

mediakasvatus opastus vanhukset Lahden AKE Digihyvinvointia ja tietoyhteiskuntataitoja -koulutus Rivinen Susanna Lapin yliopisto Susanna Rivinen Lapin yliopiston Ikäihme-hanke

FIN