Sivupiiri vinkkaa: Nicola Yoon – Aurinko on tähti

Sivupiirin traileri Nicola Yoonin kirjasta Aurinko on tähti (Tammi, 2019).

Natasha uskoo tieteeseen ja tosiasioihin. Ei kohtaloon eikä toteutumattomiin unelmiin. Kun hän tapaa New Yorkissa Danielin, hänen perhettään odottaa maasta karkotus samana iltana, eikä rakastuminen ole vaihtoehto. Daniel on ollut aina hyvä oppilas ja tehnyt mitä häneltä odotetaan. Hän ei ole ollut runoilija, saati unelmoija. Mutta kun hän näkee Natashan, kaikki muu unohtuu. Jokin tytössä saa Danielin uskomaan, että kohtalo tarjoaa heille kahdelle poikkeuksellista tarinaa. Jokainen elämän hetki on johtanut tähän yhteen tuokioon. Edessä on miljoona erilaista tulevaisuutta: mikä niistä toteutuu? (Tekstin lähde: Tammi)

Lisätietoja:
    Nicola Yoon Sivupiirissä
    Teos Sivupiirissä

iMovie-video: Katja Kyllönen
    Tunnus: Panu Somerma
    Tuotanto: Sivupiiri ja Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2019

Tammi nuortenkirjallisuus rakkaus Sivupiiri kirjatrailerit Sivupiiri vinkkaa Yoon Nicola Aurinko on tähti New York

FIN