Pelin paikka LIVE: Pikkujoululähetys – Pelit perheen kesken (Jakso 8)

Joulun vapaapäivien lähestyessä Pelin paikka LIVEssä juhlitaan pikkujouluja. Lähetyksessä paneudutaan peleihin ja pelaamiseen perheiden arjessa. Samalla Heikki Marjomaa vieraineen testaa ja vinkkaa perheiden joulunajan pelihetkiin sopivia pelejä. Pelialustana toimii tällä kertaa PS4 normaalin PC:n sijaan. Tervetuloa seuraan! Kirjastokaista ja Pelin paikka tuottavat sarjaa, jossa peliasiantuntija Heikki Marjomaa vieraineen keskustelee pelaamisen ohessa pelien sisällöistä ja tarinoista vertaillen niitä muihin tarina-alustoihin. Ohjelmat lähetetään livenä kerran kuukaudessa ja ne ovat katsottavissa myös lähetyksen jälkeen. Streamin alustoina toimivat samanaikaisesti pelivideopalvelu Twitch.tv ja YouTube. Miksi pelit ja pelaaminen kiehtovat? Mitä pelatessa tapahtuu? Millaisia pelejä on olemassa? Mikä tekee pelistä hyvän? Kuinka kova lukija pärjää, kun edessä on valintoja sisältävä epälineaarinen digitaalinen tarinamuoto? Miksi pelit ja pelaaminen kuuluvat kirjastoon? Kuinka aloittaa peliharrastus? Miten löydän mieleiseni pelin? Keskustelussa ruoditaan muun muassa näitä teemoja sekä ennen muuta teidän, streamin seuraajien, lähettämiä kysymyksiä. Jokaisella lähetyksellä on erityinen teema, joten juuri sinua kiinnostavaa sisältöä on varmasti tulossa kevään ja syksyn aikana. Mikäli koet, että jokin teema tai pelien ilmiö jää lähetyksissä käsittelemättä, niin kerro siitä meille niin me teemme parhaamme asian hoitamiseksi.

Lisätietoja:
    Kirjastokaista Live
    Pelin paikka -blogi
    Broadcasted live on Twitch — Watch live at https://www.twitch.tv/pelinpaikka

MARJOMAA HEIKKI JOULU PELAAMINEN PELIT PELIN PAIKKA LIVE LAMAS TOMAS PERHE PIKKUJOULUT

Kirjastokaista
    FIN