Osku Mäkelä: Lastenkirjat esiin! -seminaarin inspiraatiopuheenvuoro

Livestream-tallenne, jossa verkkotoimittaja Osku Mäkelä Verohallinnosta pitää inspiraatiopuheenvuoron ”Kuivasta kiinnostavaksi”.

Lastenkirjat esiin! -seminaari pidettiin 11.4.2019 Helsingin keskustakirjasto Oodissa. Lastenkirjainstituutti otti lasten- ja nuortenkirjallisuuden näkyvyyden ja saavutettavuuden vuoden 2019 teemaksi. Lastenkirjat esiin! -seminaari esitteli Lastenkirjainstituutin teemavuoden projektit Lukemon ja Lukuklaanin. Kirjakori-tilastojen pohjalta luotiin katsaus vuoden 2018 lasten- ja nuortenkirjatarjontaan. Seminaari on osa Lastenkirjat esiin! -hanketta, jota rahoittaa Suomen Kulttuurirahasto.

Lisätietoja:
    Lastenkirjat esiin! -seminaarin kaikki esitykset
    Verohallinto
    Lastenkirjainstituutti

Stream: Panu Somerma ja Mikko Helander
    Tuottaja: Riitta Taarasti
    Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2019

sosiaalinen media viestintä Mäkelä Osku Lastenkirjat esiin! -seminaari inspiraatio

FIN

Kiinnostaisiko myös...