Matti Sarmela: Kirjastot.fi:n käytännön kokemuksista saavutettavien verkkopalveluiden kehittämisessä

Livestream-tallenne 15.12.2017 järjestetystä saavutettavuuskoulutuksesta. Videossa Kirjastot.fi-päätoimittaja Matti Sarmela kertoo Kirjastot.fi:n käytännön kokemuksista saavutettavien verkkopalveluiden kehittämisessä.

EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimusten vieminen kansalliseen lainsäädäntöön on edennyt hyvää vauhtia, ja parin vuoden päästäkirjastojenkin verkkopalveluiden on noudatettava säädettyjä saavutettavuusvaatimuksia.

Helsingin kaupunginkirjaston vetämä Saavutettavuusosaaminen jalkautuu kirjastoihin -hanke ja Kirjastot.fi yhdessä Celian kanssa järjestivät tämän koulutustilaisuuden saavutettavuusdirektiivin vaikutuksista yleisiin kirjastoihin. Tilaisuuden pääkohderyhmänä ovat kirjastojen verkkopalveluista vastaavat henkilöt. Koulutus tapahtui Helsingissä, Pasilan kirjaston auditoriossa.

Lisätietoja:
    Saavutettavuus ja selkokieli –asiaa Kirjastot.fi:ssä