Harri Sahavirta: Innostammeko vain vahvoja lukijoita?

Livestream-tallenne 14.5.2018 järjestetystä Lukemisen tasa-arvoa -seminaarista. Videossa projektipäällikkö Harri Sahavirta Kirjastot aikuisten lukemisen edistäjinä -hankkeesta pitää esityksen ”Innostammeko vain vahvoja lukijoita?”.

Suomalaisten lukutaidon tukemiseen tarvitaan uusia ideoita. Suomen kirjastoseura, Helsingin kaupunginkirjasto ja Kirjastot aikuisten lukemisen edistäjinä -hanke järjestivät yhdessä lukemista ja digitalisaatiota käsittelevän seminaarin. Seminaarissa esiteltiin mm. varusmiehille kahdessa varuskunnassa suoritetun verkkokyselyn tuloksia – eli tietoa parikymppisten miesten lukutottumuksista ja -taidoista. Hotelli Helkassa järjestetyn seminaarin juontajina toimivat toiminnanjohtaja Rauha Maarno Suomen kirjastoseurasta ja projektipäällikkö Harri Sahavirta Kirjastot aikuisten lukemisen edistäjinä -hankkeesta.

Lisätietoja:
    Hankkeen sivut Kirjastot.fi:ssä