Anni Valovirta: Yhdenvertaisuuslaki ja kohtuulliset mukautukset kirjastokontekstissa

Livestream-tallenne 14.11.2017 järjestetystä saavutettavuuskoulutuksesta. Videossa ylitarkastaja Anni Valovirta Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistosta pitää esityksen ”Yhdenvertaisuuslaki ja kohtuulliset mukautukset kirjastokontekstissa”.

Helsingin kaupunginkirjaston vetämä ja OKM:n rahoittama Saavutettavuusosaaminen jalkautuu kirjastoihin -hanke järjesti koulutustilaisuuden kirjastojen saavutettavuuteen liittyvistä ajankohtaisista kysymyksistä Töölön kirjaston Mika Waltari -salissa 14.11.2017. Koulutuksessa käsiteltiin ajankohtaisia saavutettavuusteemoja paneutuen mm. kirjastojen verkkopalveluihin vaikuttavaa saavutettavuusdirektiiviä, jonka vieminen kansalliseen lainsäädäntöön on parhaillaan meneillään, sekä kirjastojakin koskevaan rakentamisen esteettömyysnormistoon tulevia muutoksia.

Lisätietoja:
    Yhdenvertaisuusvaltuutettu
    Saavutettavuus ja selkokieli –asiaa Kirjastot.fi:ssä
    Saavutettavuutta koskevia ohjelmia Kirjastokaistalla

Kuvamiksaus: Panu Somerma
    Kuvaaja: Mikko Helander
    Editointi: Mikko Helander
    Grafiikat: Panu Somerma
    Tuottaja: Riitta Taarasti
    Tuotanto: Kirjastokaista – Kirjastot.fi, 2017

saavutettavuus syrjintä yhdenvertaisuus vähemmistöt Saavutettavuusosaaminen-koulutus Valovirta Anni

FIN