Vaski-kirjastot

  • Yhteistyökunnat: Kaarina, Kustavi, Laitila, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pyhäranta, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Taivassalo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa.
  • 4374 kirjastokortilla saatavaa aineistoa.
  • 3863 avoimesti saatavaa aineistoa.

  eKirjaston kautta saat käyttöösi yleisten kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.

  Ylhäällä olevassa laatikossa näkyy, minkä kirjaston/kirjastokimpan e-aineistot on valittuna. Samasta laatikosta voit vaihtaa kirjaston/kirjastokimpan. Valitsemalla "Kaikki kirjastot" saat tarkastelun kohteeksi kaikkien Suomen yleisten kirjastojen tarjolla olevat e-aineistot.

  Koko kansa lukee kampanjassa 6.-26.2.2017 kolmen viikon ajan Riikka Pulkkisen Paras mahdollinen maailma, Merete Mazzarellan Solkattens år, K.K. Alongin Kevätuhrit, Maria Turtschaninoffin Maresi: krönikor från Röda klostret, Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen sekä Malin Klingenbergin ja Joanna Vikström Eklövin Den falska Bernice -teokset ovat luettavissa rajattomasti e-kirjastossa.

  Kirjojen Suomi - 101 kirjaa

  e-kirjat saatavilla kirjastokortilla tai YLE tunnuksella koko juhlavuoden 2017 ajan
  Kirjojen Suomi on YLEn ja Kansalliskirjaston hanke, jossa Ylen toimittajat Seppo Puttonen ja Nadja Nowak ovat valinneet jokaiselle itsenäisyyden vuodelle oman kirjan osoittamaan, miten ihmiset ja Suomi maana ovat muuttuneet. Kirjalistan löydät täältä. Jos haluat lukea valitut teokset e-kirjana, niin ne löytyvät sekä eKirjastosta että Ellibsistä.