Mercedes Bentso: Ei koira muttei mieskään

  Mercedes Bentso: Ei koira muttei mieskään / Venla Pystynen, Linda-Maria Roine

  Yhdenkin ulkopuolisen tuki voi kääntää solmuun menneen elämän suunnan.

  Nuoren naisen selviytymistarina huumehelvetistä.

  Naisnäkökulmasta kerrottu tositarina Helsingin huumepiireistä ja musiikin pelastavasta voimasta. Kertomus siitä, miten yksikin välittävä ihminen voi pelastaa elämän. Kun helsinkiläinen Linda-Maria Roine on 16-vuotias, hän tapaa sattumalta juuri vankilasta vapautuneen narkomaanin ja alkaa seurustella tämän kanssa. Tyttö ajautuu huonoon seuraan. Hyvinvointivaltion syrjäkujilla Linda-Maria tutustuu ihmisiin, jotka ovat tippuneet kaikkien turvaverkkojen läpi. Naiset kärsivät jatkuvasta hyväksikäytöstä, vaientamisesta ja väkivallasta. Kun poikaystävä lähes tappaa Linda-Marian kamapäissään, tyttö saa repäistyä itsensä irti huumemaailmasta.

  Nyt, 25-vuotiaana, Linda-Maria Roine räppää Mercedes Bentso -artistinimellä kokemuksistaan ja pyrkii parantamaan syrjäytyneiden asemaa. Venla Pystynen on ansioitunut toimittaja, joka on tunnettu siitä, ettei hän kaihda vaikeimpiakaan aiheita.

  istukka kirjallisuusagentit läpäisevyys naturalismi (taide) valokuvamallit vierasaineet tekstiilitaiteilijat PAH-yhdisteet mannekiinit musiikkikilpailut kihlaus deprivaatio

  WSOY 1.utgåva
  FIN EISBN:9789510439821