Menestyjän bisnespakki: Naisyrittäjän työkirja

  Menestyjän bisnespakki: Naisyrittäjän työkirja / Marika Roth, Heli Mielonen

  Kohti omaa bisnesunelmaa!

  Yhdistä sydämen työ ja liiketoiminta! Muuta uskomuksia ja irrottaudu esteistä, jotka hidastavat menestystarinasi luomista. Menestyjän bisnespakki on työkirja, joka antaa avaimet yrittäjyyden perusteisiin uudella, hauskalla ja käytännönläheisellä tavalla. Kirja on tarkoitettu jokaiselle aloittavalle, sivutoimiselle tai jo pidempään toimineelle yrittäjälle, jota perinteiset bisneskirjat eivät innosta. 

  Menestyjän bisnespakki opettaa liiketoiminnan perusteet kevyesti, mutta kattavasti ja auttaa ottamaan yrittäjyyden haltuun sujuvasti.  Se auttaa lukijaa oivaltamaan, mitä menestyvän yrityksen rakentamiseen tarvitaan. 

  Naisyrittäjien sparraaja Marika Roth on innostava ja voimaannuttava valmentaja, joka haluaa nähdä jokaisen naisen loistavan niin yrityksensä kuin elämänsä toimitusjohtajana. Roth on erikoistunut valmentamaan uuden ajan yrittäjiä ja yhdistää valmennus- ja opetustyössään kovan bisneksen ja pehmeän henkisyyden. 

  yrittäjyys naiset yrittäjät yritykset perustaminen liikeideat liiketoimintasuunnitelmat liiketoiminta yritystoiminta talous taloushallinto talousarviot myynti markkinointi yrityksen perustaminen itsensä johtaminen yrittäjätulot laatutyö laatujohtaminen strategia yritysvastuu

  Tammi 1.utgåva
  FIN EISBN:9789520400033

  Du kan också vara intresserad av dessa...