Gå till huvudinnehåll
Alla bibliotek

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirja

Lakritsi- ja salmiakkifanien toivekirja opastaa, miten monella tavalla mustaa herkkua voi keittiössä käyttää: makeana, suolaisena, suklaan kera ja mausteena ruoanlaitossa ja leipomisessa. Lakritsi on paljon muutakin kuin makea herkku. Sen omintakeinen maku tuo ainutlaatuisen lisän niin makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin. Lakritsijuurten, -pötköjen, -jauheen, -uutteiden ja -siirapin käyttöä kannattaa kokeilla keittiössä - ne kaikki antavat ruoalle hienovaraisen, selvästi erottuvan maun.

Kokeile vaikka lakritsiglaseerattua kanaa tai porsaanpaistia. Glaseerauskastike korostaa lihan makua ja tekee pinnasta herkullisen rapean.Lakritsi ja salmiakki toimivat mahtavina mausteina myös salaatinkastikkeessa, juomissa ja säilykkeissä.

Minerva Kustannus 1. utgåva
FIN EISBN: 9789523750500

Fås med följande bibliotekskort

Ej tillgänglig.

Du kan också vara intresserad av dessa...

Elisabet II

Caprarica, Antonio; Luomi, Anna Maija

Kuningas Charles III

Caprarica, Antonio; Luomi, Anna-Maija; Larkiala, Tilla; Häyrinen, Raiko

Kuningas Charles III

Caprarica, Antonio; Luomi, Anna-Maija; Larkiala, Tilla

Lakritsi- ja salmiakkikeittokirja

Wilson, Carol

Yrttimaa: ruukku- ja puutarhaviljelijän opas

Ullenius, Agneta; Luomi, Anna-Maija