Tulen väri punainen

  Tulen väri punainen / Pirjo Tuominen, lukija Kirsti Valve (äänikirja)

  Levottomat ajat eivät rauhoita levotonta sydäntä.

  Hiljaisten huvimajojen tarina jatkuu itsenäisessä, väkevässä romaanissa. Rakastetut henkilöt taistelevat elämästään kapinavuosien kuohuissa. 

  Suursota riistää Jere Kauppilan rintamalle juuri kun hän ja Maria Manner ovat löytäneet toistensa syliin. Maria päätyy vastentahtoisesti emännäksi vauraaseen Suvelaan. Petos painaa mieltä, ja liitto tuntuu toivottomalta. 

  Suomi itsenäistyy, mutta olot ovat rauhattomat. Tosipohjainen Tulen väri punainen vie lukijan keskelle vuoden 1918 julmaa arkea, jossa punaisten kapina leviää ja naapurit muuttuvat raaoiksi vihollisiksi. Finlaysonin kutoja Sofia Frimankin tempautuu aatteen palossa parantamaan maailmaa. Turvaa ei ole missään. Onko rakkaus silti voima, jolle yhä on tilaa? 

  Pirjo Tuominen on kirjoittanut yli viisikymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Tuomisen luomat henkilöt ja tapahtumat pohjaavat usein todellisuuteen. Niin on laita myös uusimmassa romaanissa Tulen väri punainen.

  Manner, Maria Kauppila, Jere ajankuvaus vuosisadan alku arkielämä sota-aika rakastuminen nuoret aikuiset työpaikat maatilat Suvela määräykset miehet sotarinta

  Tammi 1.utgåva
  FIN EISBN:9789513197063

  Du kan också vara intresserad av dessa...