Täältä tullaan, lemmikit! Pet Agents 1

  Täältä tullaan, lemmikit! Pet Agents 1 / Riina ja Sami Kaarla, lukija Kari Ketonen (äänikirja)

  Uusi, vauhdikas kirjasarja niin nörteille kuin eläinrakkaille

  Scifi-herkkuja ja pörröisiä lemmikkejä yhdistävän sarjan avaus! Pet Agents koukuttaa kouluikäiset.

  Kati-e on itsenäinen nörttityttö, joka rakastaa eläimiä yhtä palavasti kuin elektroniikkaa ja koodausta. Alkuun Kati-e autteli lemmikkiasioissa lähinnä naapureita ja tuttuja, mutta kun apua alettiin pyytää yhä kauempaa, hän päätti rakentaa itselleen lentävän robottiapulaisen, Ti-botin. Lemmikkiagentit oli syntynyt! Kati-en ja Ti-botin päiväohjelma on taas täynnä tehtävää: Kuutien Laura kaipaa apua koirarodun valinnassa, Rouva Frangille täytyy löytää koiranulkoilutusapua ja 13-viikkoisen Mikko-pennun vatsa on sekaisin. Lisäksi kotona pitää siivota rottien häkki ja hankkia eläimille ruokaa. Onneksi Kati-e voi lähettää lentävän lemmikkiagentin Ti-botin asiakaskäynneille ensihätään! Lemmikkiagentit opastavat esimerkiksi sopivan lemmikin valinnassa ja asianmukaisessa hoidossa, ja osaavat vastata visaisempiinkin luonnoneläimiin liittyviin kysymyksiin. Mitä tulee tehdä, kun tienvarresta löytää oravanpoikasen? Saako sammakonpoikasista ja muista puron asukeista perustaa kotiakvaarion? Kati-e kyllä kertoo! Riina ja Sami Kaarlan uudessa, vauhdikkaassa Pet Agents -sarjassa on jokaiselle jotakin: se tempaa mukaansa niin eläinrakkaat kuin nörtit. Helppolukuisessa sarjassa on sopivasti tekstiä ja runsas nelivärikuvitus. Katolta ja yläilmoista avautuvat upeat urbaanit maisemat voisivat sijoittua melkein mihin tahansa maailman metropoliin. Sarjan seuraava kirja ilmestyy jo syksyllä 2019!

  Riina ja Sami Kaarla ovat kokeneita lastenkirjojen tekijöitä, jotka tunnetaan monipuolisesta tuotannostaan jo useiden vuosien ajalta.

  Kati-e (fiktiivinen hahmo) Ti-Bot (fiktiivinen hahmo) seikkailu eläinrakkaus harrastukset tekniikka ystävyys tytöt robotit lemmikkieläimet eläintenhoitajat lastenkirjallisuus helppolukuiset kirjat

  Tammi 1.utgåva
  FIN EISBN:9789520406462