Operaatio Para Bellum

  Operaatio Para Bellum / Ville Kaarnakari, Jukka Pitkänen (äänikirja)

  Salainen sota Suomessa syksyllä 1944, panoksena maan tulevaisuus!

  Niin Saksalla, Neuvostoliitolla kuin Yhdysvalloillakin oli omat suunnitelmansa Suomen varalle syksyllä 1944. Mikä pelasti Suomen? Romaani paljastaa yhden historiamme vaietuimmista salaisuuksista.

  Teheranin konferenssissa Suomi on luovutettu Neuvostoliiton etupiiriin. Elokuussa Suomessa alkaa aseiden salainen hajasijoittaminen. Tiedustelukoneisto siirretään Ruotsiin operaationimellä Stella Polaris, kaukopartiot jatkavat tiedustelua venäläisten selustassa, ja saksalaiset käynnistävät salaisen Sonderkommando Nord -operaationsa. Tilanne huipentuu kenttäarmeijan kotiuttamisen jälkeisiin tapahtumiin, joista kerrotaan nyt ensi kertaa.

  Ville Kaarnakari on tunnettu vauhdikkaista ja taidolla kirjoitetuista sotajännäreistään. Kaarnakari kirjoittaa myös Legioonalainen Peters -sarjaa yhdessä Kyösti Pietiläisen kanssa.

  sotakirjallisuus todellisuuspohjaiset teokset sotilasoperaatiot Para Bellum uhkakuvat miehitys aseet piilotus maanalainen toiminta tiedustelu jatkosota etupiirit suunnitelmat saksalaiset Sonderkommando Nord sotahistoria syksy 1944 romaanit kaunokirjallisuus Suomi Venäjä

  Tammi 1.utgåva
  FIN EISBN:9789520407353

  Du kan också vara intresserad av dessa...