Gretan tarina: Et ole koskaan liian pieni tekemään suuria asioita

  Gretan tarina: Et ole koskaan liian pieni tekemään suuria asioita / Valentina Camerini, Veronica Carratello, Anna-Riikka Rajanen (äänikirja)

  Tämä on tositarina Gretasta: toivosta, rohkeudesta ja päättäväisyydestä. Samalla se on kertomus niistä pojista ja tytöistä ympäri maailman, jotka ovat valmiit taistelemaan ihmisten välinpitämättömyyttä vastaan ja paremman tulevaisuuden puolesta. Kuvitettu elämäkerta sopii kaikille kouluikäisille.
  Greta Thunberg (s. 2003) on ruotsalainen rohkea ympäristöaktivisti, joka on innoittanut lukemattomat lapset ja nuoret toimiin ympäristön puolesta. Vuonna 2018 ilmastonmuutoksesta huolestunut Greta aloitti koululakon valtiopäivien päärakennuksen edessä ja vaati poliitikoilta todellisia tekoja ympäristön pelastamiseksi. Pian koululaiset Suomessa ja ympäri maailman seurasivat Gretan esimerkkiä ja toivat mielenilmauksilla äänensä kuuluviin. Thunberg on osallistunut suuriin ilmastokampanjoihin ja puhunut monilla tärkeillä foorumeilla. Hän oli ehdolla vuoden 2019 Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.
  "Maailma on herännyt. Muutos on tulossa, halusitte tai ette."

  Greta Greta Thunberg ilmasto ilmastonmuutos ympäristöaktivismi lasiesineet ruotsinkielinen kirjallisuus merivirrat imitaatio visuaalinen lukutaito olemus (filosofia) rikostoimittajat palvelusväki visuaalinen kulttuuri valmentajat merivahingot guassi

  Into Kustannus 1.utgåva
  FIN EISBN:9789523512887