Helmet-kirjastot

  • Yhteistyökunnat: Espoo-Esbo, Helsinki-Helsingfors, Kauniainen-Grankulla, Vantaa-Vanda.
  • 11975 kirjastokortilla saatavaa aineistoa.
  • 2004 avoimesti saatavaa aineistoa.

  eKirjaston kautta saat käyttöösi yleisten kirjastojen e-aineistoja. Osa niistä on vapaasti käytettävissä, osan käyttämiseen tarvitset kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen.

  Ylhäällä olevassa laatikossa näkyy, minkä kirjaston/kirjastokimpan e-aineistot on valittuna. Samasta laatikosta voit vaihtaa kirjaston/kirjastokimpan. Valitsemalla "Kaikki kirjastot" saat tarkastelun kohteeksi kaikkien Suomen yleisten kirjastojen tarjolla olevat e-aineistot.

  HelMet on pääkaupunkiseudun yleisten kirjastojen kirjastoverkko.

  HelMet-kirjasto tarjoaa asiakkailleen lähes 200 aikakauslehden digitaaliset näköislehdet luettavaksi Zinio-lehtipalvelussa. Palvelu on käytettävissä lukuisilla eri alustoilla ja päätelaitteilla kotoa käsin tai asiakaspäätteillä kirjastossa. Kokoelma kattaa laajasti eri aihepiirit: uutis-, talous- ja tiedelehdet, urheilu- ja musiikkilehdet sekä naistenlehdet ja erikoislehdet aiheista kuten vaikkapa koti ja sisustus, puutarha, tai veneily ja ilmailu.

  Tarjolla olevat englanninkieliset äänikirjat ovat käytettävissä edellytyksellä, että on kirjastokortti pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastojärjestelmään. Ensi vuoden alussa Celia-kirjasto tuo tänne valikoiman suomenkielisiä äänikirjoja, joilla on vapaa käyttöoikeus. Voit selailla äänikirjoja vasemmalla olevan aihevalikon kautta.