Ultra Bra: Sokeana hetkenä

  Ultra Bra: Sokeana hetkenä / Ville Similä, Mervi Vuorela

  Pitkään toivottu kirja Ultra Brasta!

  Rakastetun sukupolvi-ilmiön koko tarina.

  Minä suojelen sinua kaikelta, Tyttöjen välisestä ystävyydestä, Sinä lähdit pois, Hei hoi hauki.

  Ultra Bra - Sokeana hetkenä kertoo Suomen epätodennäköisimmän musiikki-ilmiön tarinan ja näyttää kuinka Kallion ilmaisutaitolukion nokkelien oppilaiden puolivitsistä kasvoi yksi Suomen mielenkiintoisimmista ja rakastetuimmista yhtyeistä. Kirjaan haastatellut Ultra Bran nykyiset ja entiset jäsenet valottavat yhtyeen taivalta muodostaen kokonaisvaltaisen ja rikkaan kuvan tämän huippulahjakkaiden nuorten aikuisten kollektiivin elämänkaaresta. Näin lukija pääsee keskelle Ultra Bran tarinaa tavalla, joka ei ole aiemmin ollut mahdollista. Mitä luki papereissa, jotka Anni Sinnemäki jätti yllättäen Kerkko Koskisen pianon päälle?

  Mervi Vuorela (s. 1984) on Helsingissä asuva freelance-toimittaja. Hänen ensimmäinen tietokirjansa, Ville Similän kanssa tehty Valtio vihaa sua - suomalainen punk ja hardcore 1985-2015, oli ehdolla Kanava-tietokirjapalkinnon saajaksi vuonna 2015. Ville Similä (s. 1977) on Helsingin Sanomien ulkomaantoimittaja, tietokirjailija ja basisti.

  Ultra Bra (yhtye) 1990-luku 2000-2009 2010-luku yhtyeet popmusiikki historia henkilöhistoria muusikot poliittiset laulut esiintymiskeikat Suomi henkilökuvat historiikit

  WSOY 1.edition
  FIN EISBN:9789510434789

  You may be interested in...