Tuulesta temmattu elämä

  Tuulesta temmattu elämä / Pauliina Vanhatalo

  Parhaat esitykset tapahtuvat näyttämön ulkopuolella.

  Hienovireinen romaani nähdyksi tulemisen tarpeesta ja elämän sattumanvaraisuudesta.

  Ilmo kasvaa teatterisuvussa, jossa naiset uppoutuvat rooleihinsa ja miehet vaietaan olemattomiin. Titi elää lapsuutensa vanhoillislestadiolaisessa suurperheessä, yhteisössä jonka varmuuteen olisi hyvä nojata, jos väärät kysymykset vain jättäisivät rauhaan. Kun Ilmo ja Titi kohtaavat nuorina aikuisina, syntyy odottamaton yhteys. Heitä kuljettavat tuulet ovat kuitenkin virinneet kauan sitten. Ovatko ne keränneet jo liikaa voimaa? Tuulesta temmattu elämä tutkii tarkkanäköisesti uskonnon ja taiteen risteäviä todellisuuksia. Korkeat pyrkimykset vetävät ihmistä puoleensa, mutta niiden tavoittelusta maksaa joskus kovan hinnan.

  Raahelainen Pauliina Vanhatalo (s.1979) oli edellisellä romaanillaan Pitkä valotusaika (2015) Runeberg-ehdokkaana. Hän kirjoittaa salanimellä Veera Vaahtera chick lit -romaaneja ja on julkaissut myös kaksi omaelämäkerrallista teosta.

  Ilmo (fiktiivinen hahmo) Titi (fiktiivinen hahmo) parisuhde sivullisuus perhetausta vaikutukset teatteritaide lestadiolaisuus nuoret aikuiset kaupungit Oulu psykologiset romaanit ihmissuhderomaanit kehitysromaanit

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789520405359

  You may be interested in...