Synnytyksen lyhyt oppimäärä – Mitä jokaisen vanhemman tulisi tietää synnytyksestä

  Synnytyksen lyhyt oppimäärä – Mitä jokaisen vanhemman tulisi tietää synnytyksestä / Marjaana Siivola

  On syntynyt tärkeä e-kirja!
  Synnytyksen lyhyt oppimäärä on Marjaana Siivolan tietokirja, jossa esitellään synnytyksen perustiedot selkeän ytimekkäästi (kesto 1h 8min). Saat lisäksi kattavan kuvan erilaisista lääkkeettömistä kivunlievitys- ja rentoutumismenetelmistä, joita voit käyttää kotona, sekä yleistietoa yleisimmistä toimenpiteistä ja erityistilanteista.
  Marjaana Siivola on Lamaze sertifioitu synnytysvalmentaja LCCE, sertifioitu synnytysdoula (CD(DONA)), kolmen lapsen äiti sekä insinööri (tekniikan lisensiaatti). Marjaanan käsitys synnytyksestä muokkaantui keisarinleikkauksen, puudutesynnytyksen sekä luomusynnytyksen myötä. Nyt hän toimii doulana sekä valmentaa perheitä kohti hyvää synnytyskokemusta.
  Tämä kirja sopii luettavaksi niin synnyttäjille kuin tukihenkilöillekin. E-kirjan opeilla voi purkaa tehokkaasti synnytykseen liittyvää mahdollista jännitystä tai pelkoa. Kirja tukee hyvin myös neuvolan perhevalmennuksen synnytysosuutta.

  tietokirjallisuus synnytys äitiys doula kätilö synnyttäminen synnytysapu raskaus raskausaika stressinhallinta perhe synnytysvalmennus ensisynnyttäjät lapsivuodeaika perhesynnytys vastasyntyneet synnytyspelko isät äitiyshuolto neuvolat vuodenajat

  Book Garden 1.edition
  FIN EISBN:9789527321201

  You may be interested in...