Sosiaalisen median menestysreseptit

  Sosiaalisen median menestysreseptit / Marika Siniaalto

  Miksi keksiä pyörää uudelleen, kun sosiaalisen median menestysresepti on juuri nyt kädessäsi?
  Jos vastaat yrityksesi markkinoinnista tai viestinnästä ja mietit, miten somessa voi onnistua, tässä on sinulle vastaus!
  Menestysreseptin raaka-aineet ovat taatusti lähellä tuotettuja, sillä omaan pääkoppaasi on lyhyt matka. Ota raaka-aineet käyttöösi ja sekoita niistä tiimisi kanssa toimiva keitos tämän kirjan ohjeilla.
  Jos siis tiedät, että sosiaalinen media on teidänkin yrityksessänne otettava haltuun, mutta et tiedä, miten sen tehtäisiin järkevästi ja tuloksellisesti, olet tarttunut oikeaan opukseen.
  Tämän kirjan ohjeilla pulla ei jää puolikypsäksi. Kannen avattuasi saat käytännönläheiset, case-esimerkkien avulla selkeytetyt ohjeet, joilla yrityksesi verkkopresenssi saadaan kiitoradalta nousuun.
  Kirja on kuorrutettu lukuisilla sosiaalisessa mediassa vauhdikkaasti leviävillä ruokaresepteillä. Ne kertovat jotain olennaista sosiaalisesta mediasta ja siitä, miten siellä menestytään.

  sosiaalinen media viestintä verkkoviestintä markkinointi mainonta markkinointiviestintä organisaatioviestintä yrityskuva viestintäkulttuuri

  Kauppakamari 1.edition
  FIN EISBN:9789522463319

  You may be interested in...