Sävyttömät sanat: Kun vastakkainasettelut saivat vallan

  Sävyttömät sanat: Kun vastakkainasettelut saivat vallan / Asta Leppä

  "Katsos, eihän kukaan halua tinkiä mielipiteistään. Kaikki ovat nykyisin mielestään oikeassa."
  Puolesta tai vastaan, kyllä tai ei - vastakkainasettelut jyräävät ja tiedosta viis, kun samanmieliset kutsuvat peukuttamaan puolestaan. Nykyihmisellä kun on hyvä olla mielipide, olipa kyse maahanmuuttajien kotoutumisesta, pyöräteiden kunnossapidosta tai lähikaupan vajavaisesta hedelmävalikoimasta.
  Asta Leppä kirjoittaa uudessa teoksessaan kärjistyneitä kantoja ja mustavalkoisia vastakkainasetteluja suosivasta ajastamme. Mihin on kadonnut sävyjen taju ja toisen kunnioittamisen hyve? Mistä jyrkkyys kumpuaa? Ja ennen kaikkea, mitä tapahtuu myötätunnolle, kun vastakkainasettelut saavat vallan? Elämä kun sittenkin on useimmiten jossakin ääripäiden välillä, mustaa ja valkoista yhtä aikaa.
  Asta Leppä on Raisiossa asuva toimittaja ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut mm. teoksen Voittajien varjot - Elämää eriarvoisten tasavallassa (2017).

  julkaisuvaihto tieteen popularisointi sosiaalinen oikeudenmukaisuus lakko-oikeus pilakuvat leppä sukupuolisensitiivisyys asukkaat apokalyptiikka lamalaisuus kommunismi varmuus

  Kirjapaja 1.edition
  FIN EISBN:9789523540934

  You may be interested in...