Saari

  Saari / Victoria Hislop, Laura Jänisniemi, Olga Jänisniemi

  Englantilaisen Alexis Fieldingin kreetalainen äiti ei ole koskaan puhunut menneisyydestään. Kun Alexis on 25-vuotias, hän päättää tutustua kreikkalaisiin juuriinsa ja selvittää äitinsä varjelemat salaisuudet.
  Alexis matkustaa Kreetalle, ja kun hän tapaa äitinsä vanhan ystävän, hänen sukunsa traaginen tarina alkaa paljastua. Alexis saa kuulla, että hänen isoisoäitinsä Eleni sairastui spitaaliin ja joutui leprasiirtolaan läheiselle Spinalongan saarelle. Eleni eli loppuelämänsä saarella erossa miehestään ja tyttäristään. Mitä enemmän Alexis saa tietää sukunsa vaiheista, sitä selvemmin hän huomaa olevansa kytköksissä Spinalongaan, sairauden ja kuoleman saareen.
  Saari on unohtumaton tarina kreetalaisen suvun vaiheista sodan ja sairauden varjossa. Sen pääosia näyttelevät intohimo ja sinnikkyys, joita raskaimmatkaan vastoinkäymiset eivät pysty tukahduttamaan.

  Fielding, Alexis kerronta salaisuudet menneisyys häpeä tartuntataudit sairastuminen lepra karkotus saaret kasvu nuoret tytöt sisarukset kateus esteet avioliitto sukupolvet yhteisöt potilaat äidit tyttäret suvut kreikkalaiset Kreikka Spinalonga

  Bazar Kustannus Oy 1.edition
  FIN EISBN:9789522790422

  You may be interested in...