Presidentti ja porvarivalta: Ristiriitoja ja yhteistoimintaa tasavallan sisäpiirissä

  Presidentti ja porvarivalta: Ristiriitoja ja yhteistoimintaa tasavallan sisäpiirissä / Tuomo Yli-Huttula

  Kovaa valtapeliä tasavallan sisäpiirissä.
  Kokoomus on ollut 2000-luvulla Suomen merkittävin valtapuolue. Se on ollut yhtä vaalikautta lukuun ottamatta 30 vuotta hallituksessa, ja 2012 sen ehdokkaana ollut Sauli Niinistö valittiin tasavallan presidentiksi. Puolivallattomasta puolueesta kehittyi mahtitekijä.
  Kirja kuvaa porvarillisen charmin taakse kätkeytyvää valtapeliä. Eturivin poliitikot ja heidän taustajoukkonsa kertovat avoimesti jännitteisestä yhteiselosta tasavallan sisäpiirissä. Mikä on totuus Sauli Niinistön ja Jyrki Kataisen väleistä? Mihin Alexander Stubb kompastui? Miten Petteri Orpo on ottanut puolueensa haltuun?
  Kirjan keskiössä on Sauli Niinistö, joka ehti sulkea itseltään oven politiikkaan 2006 presidentinvaalien jälkeen. Nyt Niinistö paljastaa, miten Jenni Haukion kohtaaminen vaikutti siihen, että hän päätti olla isänmaan käytettävissä.
  Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

  Jyrki Katainen kokoomus Politiikka Sauli Niinistö hallitus Alexander Stubb presidentti poliitikot eduskunnan puhemiehet varapresidentit auringonsuoja-aineet henkilöhistoria valtiovarainministerit presidentit hallitukset (julkinen hallinto) vaalit poliittinen viestintä äänestykset porvarilliset puolueet

  Otava 1.edition
  FIN EISBN:9789511330325

  You may be interested in...