Milja : suhdesolmuja ja suitsimista - (Milja ; 2)

  Milja : suhdesolmuja ja suitsimista - (Milja ; 2) / Anna-Riikka Sairio

  Milja-sarja heppatytöistä saa jatkoa    

  Milja-hevossarjan toisessa osassa kisataan kouluratsastuksen lisäksi myös pojista ja ystävyydestä.    

  Miljalle rakas hevonen Sukka on myyty uudelle tallille. Ystävykset Milja ja Iina saavat nihkeää opastusta tallin tavoista ykköshoitaja Suskilta. Draamaa syntyy salaisuuksista ja kouluratsastuskisoista. Kuka pääsee näyttämään taitonsa ja kuka pettyy pelkkään kisahoitajan rooliin? Suskin kaverien, eli koulun tyttöjengin suosio järkkyy. Kiinnostavimmat pojat alkavatkin pyöriä liian lähellä hevostyttöjä. Milja ja Iina saavat tuntea sen nahoissaan. Halloween-bileissä asiat mutkistuvat entisestään, vaikka poikien taka-ajatuksena oli sopu tyttöjen välille.   

  Anna-Riikka Sairio (s. 1986) asuu Eurajoella ja hänellä on pihapiirissään talli, jossa asustavat oma hevonen ja poni. Sairio on harrastanut ratsastusta 6-vuotiaasta asti. Milja - Pohkeenväistöä ja pitkiä katseita oli hänen esikoisromaaninsa ja aloitti uuden hevostytöistä kertovan sarjan.      

  Milja, (fiktiivinen hahmo) ratsastus salaisuudet harrastukset riidat tallitytöt kilpailu suosio koulunkäynti yläkoulu ihastus lastenkirjallisuus hevoskirjat sarjakertomukset esikoisteokset

  WSOY 1.edition
  FIN EISBN:9789510435670

  You may be interested in...