Kultainen sääntö : rikosromaani / Martti Linna

  Kultainen sääntö : rikosromaani / Martti Linna

  Kultainen sääntö on Martti Linnan kiitetyn rikosylikonstaapeli Sudenmaasarjan viides romaani. Sarjan ensimmäisen teoksen Ahventen valtakunta käännösoikeudet on myyty Ranskaan, missä kirja on ilmestymässä keväällä 2013.
  Virasojan seurakunta sorvaa sopimusta vanhan puukirkkonsa käytöstä itsensä paholaisen kanssa. Sitä mieltä ovat nuoret leeviläiset, jotka haluavat suojella arvokasta rakennusta pahan kosketukselta. Vuosia sitten surmatun Sakari Väisäsen haudalla tapetaan hieho, aivan kuten Mooseksen kirjassa käsketään tekemään silloin, kun surmaajaa ei tiedetä.
  Kaikki, mitä te tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää se heille. Näin sanoo lähes kaikissa uskonnoissa tunnettu kultainen sääntö. Kuinka kaukana hyvyys ja pahuus ovat oikeasti toisistaan, ja voiko toista olla ilman toista? Löytääkseen vastauksen Reijo Sudenmaan on loikattava sukupolvien väliseen kuiluun.

  Sudenmaa, Reijo (fikt) jännityskirjallisuus poliisikirjallisuus rikoskirjallisuus selvittämättömät rikokset murha menneisyys pahuus uskonnolliset liikkeet leeviläiset uhrit eläimet rikosylikonstaapelit kirkonkylät Virasoja

  Myllylahti
  FIN EISBN:9789522024343

  You may be interested in...