Kaikki anteeksi

  Kaikki anteeksi / Laura Manninen

  "Minulla oli kaksi elämää: se josta puhuin ja se josta en puhunut."

  Laura, neljääkymmentä lähestyvä vahvatahtoinen feministi ihastuu Mikkoon, joka on monessa mielessä täydellinen: hurmaava, kohtelias, herkkä ja sympaattisesti oikutteleva mies.

  Vähitellen Laura, joka ei ole koskaan haaveillut lapsista, huomaa pyörittävänsä Mikon kanssa kolmilapsisen uusperheen arkea. On koira, omenapuut ja kauniisti vanhentunut omakotitalo.

  Jonkin aikaa kaikki näyttää täydelliseltä.

  Kaikki anteeksi on Laura Mannisen tiivistunnelmainen ja tarkkanäköinen esikoisromaani - väkevä puheenvuoro parisuhdeväkivallasta, perheestä, häpeästä ja vaikenemisen kulttuurista sekä onnistumisen pakosta. 

  Laura Manninen (s. 1976) opiskeli ympäristötieteitä ja tekee työkseen viestintää. Luovaa kirjoittamista hän on opiskellut muun muassa Oriveden opiston kursseilla ja Kriittisessä korkeakoulussa. Hän pitää rinkkamatkailusta, haaveilee maailmanparantamisesta ja harrastaa vuodesta toiseen venäjän kielen alkeita.

   

  Laura, (fiktiivinen hahmo) -- fiktio. onneton rakkaus vallankäyttö parisuhde vaikeneminen riippuvuus parisuhdeväkivalta kulissiavioliitto uusperheet psykologiset romaanit avioliittoromaanit omaelämäkerrallisuus esikoisteokset

  WSOY 1.edition
  FIN EISBN:9789510431863

  You may be interested in...