Jokainen tarvitsee mentorin

  Jokainen tarvitsee mentorin / Vesa Ristikangas, David Clutterbuck, Jarmo Manner, Mia Heiskanen

  Valmentava mentorointi muuttaa mentorointikäytäntöjä organisaatioissa. Se on osa organisaation yhteisöllistä kehittämistä, joka kasvattaa sitoutumista ja aktiivisia yhdessä tekemisen tapoja. Valmentava mentorointi on laaja-alainen ja tuottava tapa kehittää osaamista ja yhteistyötä yli yksikkörajojen, sekä luoda käytäntöjä yhteiselle oppimiselle.
  Kirjassa kuvataan mentoroinnin hyötyjä ja tuotoksia sekä perustellaan, miksi kaikki organisaatiot ja yksilöt tarvitsevat mentorointia. Teos kuvaa yksityiskohtaisesti, miten organisaatiot voivat lähteä rakentamaan mentorointiohjelmia ja lisäämään toimintatapoja, joissa yksilöiden potentiaali tulee organisaation käyttöön: organisaation tuloksellisuus lisääntyy ja keskustelukulttuuri elävöityy.
  Jokainen tarvitsee valmentavan mentorin, joka tukee ammatillista kehitystä ja mielentaitojen kasvua. Valmentava mentorointi perustuu tasavertaiseen suhteeseen, jonka avulla opitaan uusiutumaan ja harppaamaan mielentaidoissa. Kokenut ammattilainen voi mentorina hyödyntää osaamistaan sekä ajattelu- ja toimintamallejaan samalla, kun hän saa itse tuoreita oivalluksia ja näkökulmia yhteisestä ajattelusta.
  Panostus valmentavien mentorointikäytäntöjen rakentamiseen kannattaa!

  mentorointi valmennus organisaatiot osaaminen ammatillinen kehitys vuorovaikutus johtaminen valmentava johtaminen osaamisen siirto työnohjaus

  Kauppakamari 1.edition
  FIN EISBN:9789522463296

  You may be interested in...