Järkytä avoimuudella - Silmät avaavia ja vähän kiusallisiakin näkökulmia työelämään ja johtamiseen

  Järkytä avoimuudella - Silmät avaavia ja vähän kiusallisiakin näkökulmia työelämään ja johtamiseen / Aki Ahlroth

  Rohkean henkilöstöjohtamisen ja avoimen yrityskulttuurin sanansaattaja, työelämäaktivisti Aki Ahlroth pistää kirjassaan työelämän tabut halki, poikki ja pinoon. Sanojaan säästämättä ja järkyttävän avoimesti hän ruotii työelämään pesiytyneitä "itsestäänselvyyksiä", joita ei kuitenkaan noudateta.
  Ahlrothin tavoitteena on ismeistä vapaan, ihmistä arvostan ja luottamusta synnyttävän (henkilöstö)johtamisen saattaminen mahdollisimman monen ulottuville. Kantavat teemat ovat rohkeus, intohimo, läpinäkyvyys ja uteliaisuus.
  Päivätyönään Aki Ahlroth pyörittää johtamisen ja yrityskulttuurin muotoilutoimistoaan Leadelightia. Hän on myös tunnettu HR-vaikuttaja ja some-aktiivi. Aikaisemmin hän on toiminut mm. liiketoimintajohtajana sekä kulttuuri- ja henkilöstöjohtajana Siili Solutions Oyj:llä.

  johtaminen johtajuus laatu organisaatiot työyhteisöt viestintä työyhteisötaidot yhteisöviestintä kritiikki muutos kyseenalaistaminen restonomit esimies-alaiskeskustelut downshiftaus muutosvalmius yrityskulttuuri johtamiskulttuuri avoimuus henkilöstöjohtaminen kulttuuriyritykset esimiestaidot urheilujohtajat teippaus

  Alma Talent 1.edition
  FIN EISBN:9789521429231

  You may be interested in...