Helmenkalastaja

  Helmenkalastaja / Karin Erlandsson, kääntäjä Tuula Kojo, kuvittaja Tuuli Toivola

  Miranda matkaa pohjoisen metsäalueelta etelän rannoille sukeltaakseen kevään tullen helmiä kuningattaren hovin tarpeisiin. Hän on helmenkalastajista taitavin ja uskoo löytävänsä myös kaikkien havitteleman, myyttisen silmäkiven. Kerrotaan, että sen, joka löytää silmäkiven, ei tarvitse koskaan enää kaivata mitään.Mutta miten etsiä arvokasta helmeä, kun vaivoiksi lähtee mukaan Syrsa, höpöttävä pikkutyttö joka ei pysty sukeltamaan helmiä nostattamatta merenpohjasta hiekkaa?

  Helmenkalastaja on klassinen ja jännittävä saturomaani taianomaisesta mutta todentuntuisesta maailmasta, jossa helmet laulavat merenpohjan rauhassa ja ruusuhai vaanii kiven takana. Se on kirja kaipuusta, ystävyydestä ja siitä, mikä elämässä on tärkeää. Kirja voitti Schildts & Söderströmsin lastenromaanikilpailun vuonna 2016 ja ilmestyy samaan aikaan ruotsiksi.

  Miranda, (fiktiivinen hahmo) seikkailu etsintä helmet taikaesineet ystävyys tytöt aarteenetsijät hovit kuningattaret merenalainen maailma lastenkirjallisuus nuortenkirjallisuus saturomaanit fantasiakirjallisuus

  Kustantamo S&S 1.edition
  FIN EISBN:9789515246769

  You may be interested in...