Asennejohtaja : arjen työkalut esimiehille

  Asennejohtaja : arjen työkalut esimiehille / Marjo Huhtala

  Kirja sisältää parhaita käytäntöjä organisaation asenteen kehittämiseen ja johtamiseen. Kirjassa määritellään asenne organisaation strategisena resurssina sekä millaista asennetta johtaja ja alaiset tarvitsevat niin yksilö- kuin organisaatiotasolla. Kirjassa mukana ovat Anne Berner, Yrjö Närhinen, Simo Palokangas, Pekka Vauramo, Anne Brunila, Tero Ojanperä, Terho Puustinen, Antti Tiitola, Marko Parkkinen, Kirsi Komi, Juha Pekka Ojala, Pertti Korhonen, MarinaVahtola, Päivi Sillanaukee ja Tommy Hellsten.
  Kirjassa esitellään asennejohtamisen työkaluja. Niistä rakentuu konsepti, jonka oivaltamalla ja jota hyödyntämällä organisaatioissa on mahdollista lähteä kehittämään ja johtamaan asennetta. Kirjassa esitellään myös viisi vinkkiä aloitteleville esimiehille oman ja tiimin asenteen kehittämiseen.
  Kirjassa on runsaasti käytännön esimerkkejä asenteista erilaisissa johtamistilanteissa. Kirjaan haastatellaan suomalaisia yritysjohtajia ja johtavia asiantuntijoita. Kirjaan haastateltujen henkilöiden tarinat ja kertomukset tuovat esimerkkejä siitä millaisten vallitsevien asenteiden kanssa he ovat joutuneet painimaan haastavissa tilanteissa, millaisella asenteella he saivat onnistumisia ja millaisen asenteen he uskovat ratkaisevan menestymisen tulevaisuudessa.
  Tämä kirja on opas jokaiselle johtajalle, joka haluaa organisaationsa menestyvän vielä viidenkin vuoden kuluttua. Kirja on kirjoitettu myös menestyksestä kiinnostuneille myyjille, markkinoijille, yrittäjille, rekrytoijille ja viestinnästä vastaaville.

  Berner, Anne. Närhinen, Yrjö. Palokangas, Simo. Vauramo, Pekka. Brunila, Anne. Ojanperä, Tero. Puustinen, Terho. Tiitola, Antti. Parkkinen, Marko. Komi, Kirsi. Ojala, Juha Pekka. Korhonen, Pertti. Vahtola, Maria. Sillanaukee, Päivi. Hellsten, Tommy. esimiestyö asenteet johtajat esimiehet johtaminen organisaatiot kehittäminen arvostus kokemukset

  Kauppakamari 1.edition
  FIN EISBN:9789522463692