Varjomies

  Varjomies / Ari Räty, lukija Ville Tiihonen (audiobook)

  "Miten kauas valosta ihmisen on mahdollista kulkea?"

  Tienvarressa räjähtää Mersu. Autossa on virolaiset kilvet, ja matkustajan paikalta pakenee viime tipassa tunnettuun rikollisliigaan kuuluva nainen.

  Rikoskomisario Hagman on hetkeä aiemmin irtisanonut liigan kanssa solmimansa yhteistyösopimuksen. Enää tulli ei tule katsomaan heidän tekemisiään sormiensa läpi.

  Syrjäisessä vankilassa istuu tuomiotaan mies, joka tunnetaan nimellä Syyskuu. Hän on tappanut palopommilla kauppamatkustajan ja saanut teostaan elinkautisen. Samalle osastolle saapuu vanki, jota Syyskuun käsketään pitää silmällä, sillä Hagman ei halua tämän sotkevan liiketoimiaan. Syyskuu tottelee. Hän tietää, että Hagman on mies jota ei kannata suututtaa.

  Ari Rädyn toinen romaani on hyytävä kuvaus rikollismaailmasta, sen lainalaisuuksista ja lonkeroista jotka ulottuvat poliisiasemilta paljuselleihin ja oikeussaleihin asti.

  Hagman, (fiktiivinen henkilö) -- fiktio Syyskuu, (fiktiivinen henkilö) -- fiktio tuhotyö kansainvälinen rikollisuus yhteistyö poliisi rikolliset alamaailma elinkautisvangit rikoskomisariot vankilat rikoskirjallisuus poliisikirjallisuus

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789520400484

  You may be interested in...