Väkevä elämä: Viisaampi mieli, vahvempi keho

  Väkevä elämä: Viisaampi mieli, vahvempi keho / Joni Jaakkola, lukija Aku Laitinen (audiobook)

  Voimaharjoitteluvalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä Joni Jaakkolan opit yksissä kansissa!

  Treeni, ravinto ja elämäntavat muodostavat terveyden ja suorituskyvyn perustan. Löydä juuri sinulle sopivat arvot ja toimintatavat niin liikkumisen, syömisen kuin elämäntapojenkin suhteen, mielekästä arkea unohtamatta.

  Väkevä elämä - viisaampi mieli, vahvempi keho tarjoaa tuloksia tuottavat treeniohjeet, tasapainoisen tavan suhtautua syömiseen ja elämäntapoihin ja tiedon siitä, kuinka saat enemmän tuloksia vähemmällä vaivalla. Kun oman elämän mielekkyys lisääntyy, syntyy myönteinen oravanpyörä - paremman ajattelun avulla voit synnyttää parempaa tekemistä ja saada elämästäsi enemmän irti. Jaakkolan ohjeilla jokaisen on mahdollista lisätä fyysistä ja henkistä suorituskykyään ja jaksaa paremmin arjessa.

  DI Joni Jaakkola on voimaharjoitteluvalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä. Hän omistaa yhdessä puolisonsa, tietokirjailija ja valmentaja Kaisa Jaakkolan kanssa Optimal Performance -valmennusyrityksen. He tiiminsä kanssa omistavat Helsingissä Optimal Performance Center -harjoittelukeskuksen.

  terveysliikunta urheilu harjoittelu suorituskyky elämäntaito itseohjautuvuus terveys elämänhallinta hyvinvointi henkinen hyvinvointi hyvä elämä ajanhallinta arvot uni liikunta ravitsemus elintavat stressinhallinta lihaskunto elämäntaito-oppaat

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789520400941

  You may be interested in...