Supermarsu ja roskaavat ryökäleet

  Supermarsu ja roskaavat ryökäleet / Paula Noronen, lukija Susanna Haavisto (audiobook)

  Maapallo romusateen armoilla -- nyt tarvitaan Supermarsua!

  Taivaalta tupsahtelee kummallisia tavaroita: ämpäreitä, leivänpaahtimia, kenkiä, banaaninkuoria... esineitä kolahtaa jopa opettajan päähän ja uutisankkurin pöydälle kesken lähetyksen. Aluksi romusade on kaikkien mielestä vain huvittavaa, mutta Supermarsu-Emilia haistaa pian palaneen käryä. Hän lähtee Lahden mäkimonttuun tapaamaan Jättiläismarsua, joka on yleensä hyvin perillä maailmankaikkeuden asioista. Liittyisikö muuan kaukainen planeetta ilmiöön? 

  Samaan aikaan Emilian luokalle tulee uusi oppilas, joka näyttää aivan tavalliselta koulupojalta, mutta jolla on yleisesti ottaen pallo hukassa. Aivan kuin hän olisi toiselta planeetalta...

  Kun äiti vielä kertoo, että hän ja Pertti ovat menossa naimisiin, Emilialla riittää stressattavaa -- löytääkö hän ratkaisun pulmiinsa?

  Ensimmäinen Supermarsu-elokuva saa ensi-iltansa alkuvuodesta 2018. Elokuvassa yhdistyvät taitavasti huippuluokan animaatio ja elävät näyttelijät.

   

  Emilia, (fiktiivinen hahmo) sotkeminen jätteet matkat avioliitto äidit mielikuvitusolennot lemmikkieläimet marsut kaupungit Lahti Helsinki lastenkirjallisuus koululaisromaanit huumori

  Tammi 1.edition
  FIN EISBN:9789513199920

  You may be interested in...